Tactical Guide VII. – ESEA Instructor Series Téma: Counter Strike

Mostoha dolog kicsit ez a Tactical Guide sorozat, hiszen már 2007-ben elindult a rovat, aztán most érkezünk csak a VII. epizódjához, és nagyon vegyes dolgokkal foglalkoztunk eddig is. Új olvasóink számára elég ha annyit mondunk, hogy egy kis CS tippek/trükkök cikksorozatról van szó, leginkább kezdő játékosok számára.

Legújabb epizódunkban nem mi fogunk okoskodni, hanem az amerikai élmezőny néhány játékosa, akik saját demóikat elemzik ki, hogy tanuljon belőle a publikum. Az anyagok DchozN-nek köszönhetően nagyon igényesen és sallangmentesen összerakott, ízléses videók formájában megtekinthetőek, de értelemszerűen szükséges hozzá az angol nyelv és némi Counter-Strike terminológia ismerete is.

Ennek ellenére nem bonyolult dolgokról van szó, és a videók csak ritkán érintenek konkrét köröket, leginkább apróbb tippeket és trükköket osztanak meg a srácok a játékról, beleértve saját hibáik kielemzését is, amik egy kicsit fejleszthetik a kezdőbb játékosok tudását. Többnyire olyan dolgokról van az alábbi anyagokban szó, amit némi játékinteligenciával és tapasztalattal el lehet sajátítani magyarázat nélkül is, de ezt az utat most megspórolhatják azok, akik úgy érzik, hogy szükségük van az ilyesmire.

A sorozat korábbi cikkei:

Tactical Guide #1 – 5 játékstílus
Tactical Guide #2 – Money Management
Tactical Guide #3 – de_train támadás
Tactical Guide #4 – Sunde & fnx
Tactical Guide #5 – de_tuscan (by Sapek)
Tactical Guide #6 – Topcsapatok játékstílusai